Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației a aprobat, în data de 19.08.2020, Lista-sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de construcții de interes public sau social. În cadrul acestei liste se regăsește și investiția “Reabilitare și modernizare drumuri de interes local în comuna Letea Veche, județul Bacău”, prin care se vor asfalta următoarele tronsoane de drumuri:

  • Sat Letea Veche: str. Preot Emil Pavel (de la proprietatea nr. 106 la proprietatea 217 – Uzină) – în lungime de 589 ml; str. Vasile Alecsandri (de la proprietatea nr. 132 limită intravilan până în Centura ocolitoarea a Bacăului) – în lungime de 604 ml; DC 86 (din Centura ocolitoare a Bacăului până la intersecția cu satele Holt și Radomirești) – în lungime de 597 ml; str. Viilor și străduțele adiacente – în lungime totală de 970 ml; str. Oborului (din limita cu mun. Bacău până la intersecția cu str. Nufărului și din str. A. I. Cuza până în str. General Nicolae Șova) – în lungime totală de 410 ml.
  • sat Holt: str. Bradului – în lungime de 890 ml
  • sat Siretu: str. M. Eminescu – în lungime de 220 ml; str. Balta Albastră – în lungime de 420 ml
  • sat Ruși Ciutea: str. Cameliei – în lungime de 300 ml

Următoarea etapă este depunerea documentației tehnice la Ministerul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației în vederea stabilirii și aprobării valorii finale a investiției și ulterior, semnarea Contractului de finanțare.

Lista cu investiții, aprobată de MLPDA, se regăsește la următorul link:

https://mlpda.ro/subarticles/5/peste1200drumuriintereslocaljudeteanpropusemodernizarecni?fbclid=IwAR0zAX-Vjaq_9Y7Sf4IhkyVcuBV6qiYgRT-cpG3qVJ1hJaB4a_Rp_lgy6wI

Mai jos pot fi consultate Planurile de încadrare în zonă în vederea identificării străzilor menționate.