Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

Chestionare

Care dintre investitii va intereseaza cel mai mult ?

Apa si Canalizare

Gaze naturale

Asfaltare

Altele

Votează

Știri și evenimenteȘtiri și evenimente

18-06-2019

BULETIN DE ANALIZA APA COMUNA LETEA VECHE 10.04.2019

Analiza bacteriologica si fizico-chimica a apei potabile din comuna Letea Veche, la data de 10.04.2019 

...
03-06-2019

Anunt ridicare masuri pesta porcina

In urma controlului efectuat in comuma Letea Veche, sat Holt, de catre inspectorii sanitar-veterinari s-a decis ridicarea masurilor cu privire la pesta porcina, incepand cu data de 03.06.2019. 

...
21-05-2019

Anunt deviere circulatie pe str. Silozului

Incapand cu data de 22.05.2019, ora 08:00, str. Silozului va fi inchisa pe perioada efectuarii lucrarilor la sistemul de canalizare din zona mentionata. In aceasta perioada, circulatia rutiera este deviata pe str. Trecatoarea Holtului (varianta veche). Ne cerem scuze pentru disconfortul cre...

Mai multe stiri

Mesajul primarului

În calitate de primar al comunei Letea Veche, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.


Cu stimă, Dochiei Petru